House of lola i Finland

En ny grej i Finland faktiskt. House of lola, som funnits i Sverige i några år har nu landat i Finland som hemförsäljning. Idag tog vi en promenad för att kolla in höstens kollektion hos Kika som säljer dessa finheter. Det finns alltså plagg för damer och för barn från storlek 98/104 och så finns det möjlighet att beställa kläder för män också.

Nå. Ni kan väl tro att jag kunde ha beställt ett och annat igen. Det blev dock den urmjuka gråa kavajen och ett par kanske ännu mjukare svarta byxor till det. Oj. Snart är magen borta och mina nya kläder kommer att komma väl till pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s