Mer än ett tips

Innan jag går vidare till nästa roman måste vi tala om denna. Förr eller senare exploderar jag (The Fault in Our Stars) av John Green. Eller jag vet inte hur mycket vi kan prata för jag har fortfarande tårar i ögonen och en stor klump i halsen. Läste ut boken i söndags och har inte kunnat påbörja en ny på flera dagar alltså. Idag har jag sett filmen. Älskade både och. Ja, jag är känd för att bli väldigt berörd av böcker och filmer men just den här har jag tänkt på extramycket. Nu känner jag att jag så småningom kan gå vidare bara klumpen i halsen försvunnit. Men jag säger bara LÄS och se filmen. Det är viktigt.

9 reaktioner till “Mer än ett tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s