Bara hon och jag

Jag tyckte att Minea och jag behövde något roligt program att göra på tumis. Den senaste tiden har handlat mycket om att pappan i huset tagit med Minea till diverse funfun grejer medan jag vilat. Så idag tog jag risken på fisken och åkte till de Angry Birds-parken i Oitans. Jag vet ju att jag inte kan klättra med henne och jag hade faktiskt ingen koll på hur hon utvecklats sedan jag varit där med henne senast.

Idag klarade hon så gott som allt själv, skeppet, klättergrejerna upp till rutschkanorna och allt. Vilken lättnad. Och hon och jag fick vår gemensamma roliga utfärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s