Pingvinen flyttade in

Idag fick vi hämta ut paketet på posten. Alphageek hade skickat en liten gåva till Minea. En gåva som jag hoppas att hela familjen kommer att ha nytta av. Det är nämligen en pingvin som går att värma i mikron och den funkar som vilken värmedyna som helst. När jag berättade det för Minea ropade hon ”Neeej, inte i mikron!”. Så gosig tyckte hon att den var redan från början. Som tur är den passlig som vanligt gosedjur också.

Men så kände hon doften av lavendel. Värmepåsen däri doftar lavendel. Och så låg pingvinen där på golvet. För doften är ganska stark. Men vi hoppas att den med lite vädring ska bli en passlig värmande kompis för oss alla. Jag ser framemot att själv kunna använda den när förlossningsvärkarna sätter igång och när tårna är riktigt kalla i vinter. Tack för gåvan!

I samarbete med Alphageek.

2 thoughts on “Pingvinen flyttade in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s