Sommar ute, höst inne.

Bara några handdukar och andra simgrejer staplade i sneda högar på verandan som vittnar om att detta ännu för någon dag sedan var ett riktigt sommarhem med smuts precis över allt. Nu har vi börjat reda upp det hela. Igår köpte jag en ny gardin. Som ni vet kan jag inte vänta med något, utan allt (speciellt i inredningsväg) ska ske på direkten. Så jag tvättade fönstret, strök gardinen och hängde upp den. Första gardinen i vårt hem som inte är helvit. Ser konstigt ut, men samtidigt lite höstigt och mysigt.

Idag fanns nog inget annat som vittnade om hösten än gardinen. Siestan (den här gången från alla hushållssysslor) tog jag i vanlig ordning ute i solen med ny bok och kallt vatten. Den här sommarens survival kit.

6 thoughts on “Sommar ute, höst inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s