New in

Minea var verkligen i akut behov av varmare vinterhandskar med sina kalla fingrar och jag själv var minst sagt i akut behov av svarta ballerinas. I samarbete med Zalando fick jag innan julen göra ett provköp hos dem. Helt perfekt eftersom jag inte shoppat där tidigare. Kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt dessutom. Med att lägga till några fjuttiga guldpengar fick vi både och. Både neonrosa handskar från Molo åt Minea och ballerinas från Molly Holly åt mig.

Mineas handskar har varit populära både inomhus och utomhus.

Mina urgulliga Molly Holly ballerinas som fick pryda mina fötter på nyårsfesten. Redan nya favoriter.

Och hade jag inte haft dessa högst akuta saker på önskelistan så hade det nog varit riktigt svårt att bestämma sig för vad jag skulle köpa. Det finns verkligen allt på det stället. Allt!

8 thoughts on “New in

 1. Vi har oxå problem med frusna fingrar, meddela gärna hur Molos handskar funkar. Har de dragkedja längs med, går det att få in tummen på sin plats?

  Gilla

  1. Jo vi ska testa lite flera gånger så kanske jag kan uttala mig sedan. Ingen dragkedja har den här modellen och tummen har jag inte testat med i dessa handskar ännu. Storleken är i alla fall 11mån-2år så de borde gå nästa vinter också :)

   Gilla

 2. Jag investerade också i ett par Molo handskar åt Siri i vinter. Tyvärr är de spårlöst försvunna och jag hittar dem inte någonstans. Jag (och Siri) var nöjda med dem. Händerna hölls verkligen varma.

  Gilla

 3. Vad har er dotter för storlek på sin Ticket halare? Har ni varit nöjda med den? Är de stora efter storlekarna? Försöker kika på lite reahalare, men såå svårt att uppskatta storlek till nästa vinter på en februari/mars baby som inte kikat ut ännu :)

  Gilla

  1. Hon har storlek 74. De är väl lite större i storlekarna för i de flesta plagg har hon nog 80. Hoppas nog att den här kommer att funka vintern ut. Men jättesvårt tycker jag att det skulle vara att köpa något inför följande säsong. Men många gör ju det och träffar helt rätt :)

   Gilla

   1. Jaa, det är nog svårt. Så kom fram till att vi struntar i det och köper en i rätt storlek sen nästa vinter istället :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s