Sist.

Nu kan det ju hända att jag är ungefär den sista människan att upptäcka bloggen en annan du. Det kan också hända att jag upptäckt den eftersom det först nu blivit aktuellt med uppfostran sådär påriktigt för vår del. Som jag tidigare nämnt vet man ju exakt hur man inte vill göra. Men hur ska man då få fram det man vill och hur ska man lösa vardagskonflikter med ett lite större barn. Sjukt bra läsning ger den bloggen. Om ni bara vill läsa ett inlägg så säger jag att ni ska läsa just det här.

4 reaktioner till “Sist.

  1. Jösses vad fint. Jag blev riktigt tårögd av att läsa storyn. Är nog så att både barn som vuxna får en dålig självkänsla av att någon skäller på en stup i kvarten. En riktig bra tankeställare, tror jag kommer att hålla detta bakom örat så längemjag lever.

    Gilla

  2. TACK för dina fina ord om min blogg och länken som givit mig en hel del trafik idag :-)

    //Petra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s