Snälla mamma

Minea: Snälla mamma, kan inte jag få ett sådant fabergéägg?

Mamma: Nehej snälla du. Det går inte för sig.

Minea: Nåmen snälla mamma kan du i alla fall hälsa Ia att jag sannerligen inte tänker vänta med det där gåendet till midsommar. Jag börjar träna bums. Tråkigt nog måste jag börja med ”inte stöta marken”. 

Mamma: Nåmen självklart. Jag förmedlar informationen. Ia älskar dylika lekar dessutom. Hon kommer nog att bli glad.

4 reaktioner till “Snälla mamma

  1. Vilken härlig bild! GIllar förvaringsaskarna du visar något inlägg nedan! Så fina färger, påminner om mitt favorit greengate porslin! :)
    Ha en fin lördag!

    Gilla

  2. Och Ia hälsar Minea att det är nog bäst att ha tålamod med gåendet tills man är liiite större ;) Men det finns såå mycket roligt man kan syssla med fram till dess! Både i liggande och sittande ställning. Vänta bara tills du börjar ha ”hopp i benen”, då kan du hålla på huur länge som helst! Och den som orkar hoppa med dig får väldigt starka arm- och bröstmuskler ;) Och sen när du börjar åla och krypa, tränar du inte bara kroppen, utan också för knoppen! Det vet din speciallärarmamma om nån! Och språkmommo ;) Ha det bra, hälsa mamma och mommo!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s