Drömmen om våren

Såhär mitt i snöstormen sitter jag och drömmer om våren och om ett par nya converse. För vad är mer magiskt än den känsla då man efter månader av vinterstövlar får trycka in sina fötter i ett par nya tygtossor?

Denna vår ska det bli ett par nya All Stars utan skaft. Svarta eller vita. Svarta kanske?

6 reaktioner till “Drömmen om våren

  1. Vet du jag har kommit på ett sätt att få ”känna den känslan”. Jag tog nämligem mina finaste vårdoijor, mina intesåvita Conversen till jobbet som inneskor!! Nu får jag har på dom alltid när jag säljer fina barnkläder. Lyx!! Jag vill också förresten ha nya Conversen till våren.

    Gilla

    1. Mycket bra mycket bra :) Jag gick ju sjukt länge i Converse. Fram till jul tror jag. Och redan nu längtar jag tillbaka till dem. Hade också tygtossor på jobbet hela tiden så att det kändes så där vårigt medan jag jobbade :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s