Vilken otrolig utveckling

Jag minns så bra vårt bloggsamarbete med Active Family för drygt tre år sen och är fortfarande så tacksam för det. När Minea fick en Swimfin till sin treårsdag och när Leo fick Sherekringar till vår Rhodosresa när han var åtta månader gammal. Då höll vi några fingrar under hans haka medan han fick flyta runt med ringarna på armarna.

För en vecka sen bytte han sina ringar mot Swimfin. Nu är han 3 år och 10 månader. Och så modig han blivit med fenan i vattnet under denna vecka. Plötsligt idag plockade han bort fenan och tränade att simma utan fena en stund. Kanske tre simtag gick suveränt.

Och jag är så nöjd med Sherekringarna och Swimfin som visat mina barn vägen till simningens värld. Alltid trygga vuxna och trygga barn med dessa hjälpmedel.

1

7

4

2

3

6

Och loppan som lärde sig simma förra sommaren tar ibland på sig fenan för säkerhets skull. Till exempel om hon vill ut och simma på djupt vatten eller är rädd att åka iväg för djupt med simmadrass. Men mest är hon under ytan nuförtiden. Snorkling och dykning hör till favoritsysslorna på stranden. Kan hon ha suttit på filten en kvart ungefär idag?

2 reaktioner till “Vilken otrolig utveckling

  1. Hej

    Brukar inte kommentera men nu måste jag bara, köpte en Swimfin åt min fyra-åring för några dagar sedan o den är ju helt superbra! Märker redan att hon simmar på ett helt annat sätt än med ”puffar”, så tror nog att vi snart att vi har en glad liten flicka som kan simma utan hjälpmedel. Dessutom har vi fått kommentarer om hur fin o rolig den ser ut:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s