Swimfin

När Minea kom hem från dagis fanns en presentpåse på hennes plats.

I den fanns en Swimfin som självklart genast skulle testas. Active family ville komma ihåg Minea på hennes födelsedag och det gjorde de med glans. Hon blev så glad över sin hajfena att hon inte kan vänta på nästa simhallsbesök. Så det blev en hel del torrövning redan ikväll. Jag är också superivrig på att se hur den fungerar i verkligheten. Har verkligen överdoserat swimfin filmsnuttar den senaste veckan. På active familys facebooksida kan man se hur deras 3-åring simmar med swimfin.

Ja, visst verkar det lovande detta. Men inte nog med att vi fort vill till simhallen för att testa fenan. När jag tittat på Active familys hemsida blir jag också extremt sugen på en cykel-/löpvagn. Ja. Den Solf-familjen är verkligen aktiv och inspirerande. Kolla bara.

Leo fick faktiskt vara första testperson. För honom handlar det nog bara om torrträning ännu.

I samarbete med active family.

5 reaktioner till “Swimfin

  1. Vi har en cykel-/ löpvagn och rekommenderar verkligen! Super att ha efter cykeln. Då vi alla vill fara ut på en längre cykelruna är det behändigt att kunna sätta båda kidsen i den och trampa iväg! Stadigt och bra! Och barnen gillar att åka i den :) å fiffigt då man kan ha den bakom cykel och som ”vanlig” vagn vid länk :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s