Nästan som på Mallis

Idag hade vi en Ponderosa reunion med Denice, André och kidsen. Idag fick vi nöja oss med brunch hemma hos oss. I juni var det lite mer varm sand mellan tårna och otrolig värme. Såhär såg det ut då. Idag blev vår brunch lika lång som lunchen då. I fem timmar satt vi vuxna här vid bordet. Barnen åt lite och lekte mycket.

2

5

Long time no bloggbröd. Det som var så himla pop för fyra år sen. Men jag förstår varför. Det är så enkelt och så gott! Receptet hittar du här.

3

Den här proseccon var jättegod. Kommer absolut att inhandlas igen.

4

Vi fick en så vacker blombukett. Denice visste nog vad jag gillar. Har det på något vis blivit megaklart här på bloggen och instagram på sistone? Och på tal om some så är jag så tacksam för den här formen av umgänge där man kan träffa helt härliga människor via some. Det var some och Mallis som förde oss samman. Så glad över det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s