Kvällens pling

Det plingade på dörrklockan, vilket är rätt sällsynt i sig. Men på sistone har det dykt upp flera försäljare. Idag öppnade Pekka och snabbt hörde jag att det var en kille från Freska. Snabbt susade jag fram till dörren för att berätta om bloggsamarbetet vi hade förra vintern.

Här kan ni läsa om våra erfarenheter av samarbetet med Freska.

Killen berättade att flera här i hoodsen hade hört om Freska och använt deras städtjänster tack vare bloggsamarbetet med den lokala bloggerskan. Så vi tackade varandra för samarbetet och önskade varandra en trevlig kväll.

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s