För fem år sen

Det var en just lite annorlunda kväll, den här kvinnodagskvällen för fem år sedan. Den beräknade förlossningdagen hade kommit och gått. Värkarbetet kommit igång och mellan värkarna satt jag och läste en mama-tidningsartikel om hur man får en lyckad förlossning. Mitt i natten åkte vi till jorv och följande dag föddes vår lilla loppa. Läs hela förlossningsberättelsen här.

1

2

Idag har vi flickor i familjen blivit lite uppvaktade av männen i våra liv. Tulpaner och bebéer och en färdig middag när vi kom hem från Mineas frissabesök. Nu behöver jag paketera in ett par gåvor för imorgon har vi en femåring i huset. Otroligt!

3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s