Muminvärlden var en succé, igen!

Hälsningar från Nådendal! Hela denna varma och soliga dag tillbringades i Muminvärlden och vid hamnen intill.

För två år sedan besökte vi Muminvärlden för första gången och idag blev det vår andra gång där. Senast var jag höggravid och minns att jag stundvis pausade på trottoarkanter för att orka i den värmen som rådde. Hah.

Idag var ju Leo med för första gången och han fullkomligt ÄLSKADE det. Stinky och Sniff var hans storfavoriter. Minea å sin sida vågade för första gången gå fram till en utklädd person och kramas. Imorse bestämde hon att det är Mumintrollet som ska få hennes första kram, och det fick han direkt när vi anlände. Mycket bra betyg.

1

2

3

5

4

6

0

8

9

10

11

12

13

När det var slut på orken i benen tog vi oss mot bilen i hopp om att hitta en passlig matbit vid hamnen. Vid Amandis sa Pekka: ”Här får man ju världens godaste våfflor.” Hur han nu visste det?! Hur som helst var vi med på noterna och påståendet visade sig vara helt korrekt! Utsökta våfflor, såväl de saltiga som de söta.

14

16

17

15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s