Hello from the other side

Ja alltså! Nu har magsjukan svept förbi. Den drog med sig alla med god procent. I vår familj självklart 100%. Men nu är vi över på andra sidan och har haft våra dagar i hemmakarantän. Så ni förstår att det enda rätta var att avboka loppis och allt annat skoj som var på gång för weekenden och bara sunka ner oss i sjukstugan och drömma om bättre dagar.

3

Idag har vi varit ute. Den sista dagen hemma finns enligt mig till för att försäkra sig om att alla helt säkert äter ordentligt (liksom dagen innan), allas magar är i bra skick och att man klarar av alla vanliga sysslor. Annars har man inget ärende till jobb och dagis följande dag. Två extra dagar hemma är ingenting! Ta dem. Respektera alla andra.

1

Och medan jag skrev in alla viktiga berättelser i vår tioårskalender såg jag att vi för ett år och en dag sen fick nyckeln till huset. Och för ett år sen började vi på med lite målning. Tänk. Ett år. Och där står vi nu och spelar petanque hela gänget. Leo som var så mini när vi flyttade in. Nu kastar han lillen så långt han kan och vi andra kastar kulorna. Fullt ös. Älskar vardagen!

3 reaktioner till “Hello from the other side

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s