Med nyckeln i handen

Så här långt har vi kommit nu. Så här sitter jag nu med nycklarna. Har just lagt barnen. Pekka och Robbe jobbar på redan med förrådshyllor. Vi gör nämligen inte som senast, att vi bara slängde in grejerna i förrådet utan desto större plan. Nu har vi en hel del att reda upp, om man säger så. Så det blir hyllor och struktur från början denna gång.

Imorgon börjar också målandet av väggar i huset. Det blir bara vitt nu och så känner in oss på om det ska bli lite Kalklitir framöver. Nya köksbordet och stolarna skickades iväg till huset också. Köket är nämligen det rum där ingen renovering görs. Så om inte männen bygger möblerna ikväll så får det bli morgondagens projekt.

Men ni förstår. Lyckan är stor! Att få nycklarna till vårt eget hus. Det här har vi väntat på. Känslan kan gott beskrivas med en bild på vårt lilla troll från morgonens gung.

En reaktion till “Med nyckeln i handen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s