Dream team

Idag har Dream Teamet mamma, syster och jag gjort slutstädning i gammelmosters lägenhet där vi tömt och gått igenom redan tidigare. Måste förresten rekommendera Helsinki Second Hand för er. De tömde dödsboet. Professionell och härlig service. Så glad för det.

För ett par veckor sedan skrev jag om hur det känns att städa undan ett helt liv, på något vis. Läs inlägget här. Idag var det en annan känsla. Doften i lägenheten, doften i huset, hissen. För bara dofterna fanns kvar när allt annat var borta. Nu är ett kapitel slut i våra liv. Och livet här och nu går vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s