Mineas 3-års kalas

Små kalasbarn. En liten kille som snart blir ett halvt år och en liten ung dam som imorgon blir tre år.

På kalasbordet var det friskt blandat mellan hemlagat och köpebullar. Det är så jag jobbar bäst. Mineas tårta blev en banoffeetårta. Med digestive, karamelliserad mjölk, banan och grädde. Inget desto vidare recept. Bara allt det där lager på lager. Också lemoncurd macarons vågade jag mig på. Litade igen på Kinuskikissas recept.

Minnie Mouse cupcakes blev det också. Enligt det vanliga receptet på morotscupcakes.

Och loppan var en riktigt nöjd födelsedagsfirare. Hon fick önskegåva efter önskegåva. Kepsen och handduken var bara två av alla härliga gåvor. Ja, en keps och en handduk och det som inte syns var Crocsen på fötterna. Alltså denna flicka. Så liten och så stor. Så tuff och så blyg. Hon avslutade dagen med orden ”Vad ska ni sätta i den där gåvan? Ni kan gå ner och packa den alldeles själv.” Och hon har rätt. Gåvorna är inte direkt inslagna ännu. Nu ska vi börja pyssla här.

10 reaktioner till “Mineas 3-års kalas

    1. Ja hon älskar fotbad. Så det önskade hon inte sig just ikväll men visste att hon skulle bli glad när jag överraskade henne med ett fotbad :) Kan just se henne och dig bredvid varandra med baljorna ;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s