Klassiska cupcakes

De senaste cupcakesen blev födiscupcakes. Den här gången var det inget barnkalas på schemat utan en överraskningsfödisgåva. Och så här blev de då, de klassiskt Taikurianska cupcakesen.

10 reaktioner till “Klassiska cupcakes

 1. Ser supergott ut! Ska testa! Men blir det faktiskt 40 st av satsen? I såna fall börjar jag med halva, kan ju inte äta ihjäl mig ;)

  Gilla

  1. Jo testa absolut! Det blir 40 st i de där formarna som jag brukar använda. De är kanske inte såå stora. Men jo, gör halv sats eller 2/3 om du inte har äthjälp ;)

   Gilla

 2. Hej! Får man fråga vad du använder för ursnygga muffinsformar som dessutom verkar hålla formen bra? Använder du ännu därpå cup cake -plåt eller håller de bra som sådana direkt på en vanlig bakplåt? Så att de inte ”levähtää” (tappade ordet..)? // Random läsare som tappat sig hit till bloggen :)

  Gilla

  1. Hej, roligt att du hittade hit! Använder Italian leivosvuoka. De är sådana pappformar som är stadiga. När man använder dem behöver man ingen muffinsplåt. En sådan äger jag nämligen inte ;)

   Gilla

 3. Hej! Undrar då du lagar dina muffinsar hur mycket smet du sätter i formarna innan du sätter dem i ugnen. Sätter du halva formen eller mera? Stiger dom mycket? Ska föröska testa mej på dom här till nästa kalas :-)

  Gilla

  1. Vad roligt! En bra tumregel är att fylla högst 3/4 av formen. Jag tror att jag brukar fylla drygt halva sådär. Ha, svårt att säga tydligen. Lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s