Den snabba takten

Ni vet. Jag har satsat på att ta vara på bebistiden. Verkligen levt i nuet. Haft få planer framöver, inte tänkt på framtiden. Men nu plötsligt när den minsta börjat äta lite fast föda så känns det som om en era är över, den riktigt bebisbebistiden är slut. Och med vemod har vi nått den milstolpen, för bebistiden kommer antagligen inte igen hos oss.

Och jag har lite svårt att förstå att han nu fyller ut sådana kläder som Minea började använda när hon var ett halvt år. Så jag har verkligen plockat och plockat bort kläder, känns det som. Även idag har vi fyllt på kläder på loppisbordet vid Nella & Nuttu. Nu tror jag att jag har fört dit allt jag har att sälja just nu så får se hur försäljningen går fram till tisdag. Hittills har det gått bra. Jess.

6 reaktioner till “Den snabba takten

 1. Jag är i samma situation när det gäller det där med att bebistiden knappast kommer igen hos oss. Tudelat är det, en lättnad på sitt sätt, men väldigt väldigt vemodigt också.

  Och tack för rensningsinspirationen! Jag borde också röja riktigt rejält och sälja på loppis, måste bara komma igång. Och så är tröskeln lite större då vi bor ute i obygden och närmaste loppis där något kan tänkas gå åt är på en timmes avstånd.

  Gilla

  1. Kanske det finns något loppis som du kan åka till för att sälja en dag? Vet inte var du bor men till exempel ishallen i Helsingfors är superbra just för detta ändamål. Vissa veckoslut ordnas loppis där och grejerna går åt! :)

   Gilla

 2. Också här blev jag riktigt inspirerad att göra mig av med smått, bokade redan bord till nästa vecka! Har sålt på samma loppis två gånger tidigare och tycker det brukar gå ganska bra åt!
  Här var de samma, att lillebror i mycket tidigare ålder använt sin systers gamla kläder, men sen igen kanske jag också tagit tidigare i användning eftersom de redan funnits här hemma o väntat..O man har färdiga favoriter som man så gärna vill få i användning :)

  Gilla

 3. Här har vi också en bebis som växer alldeles för fort känns det som. Samtidigt är det ju härligt att se hur minimänniskan utvecklas varje dag. Jag fyndade också på N&N i onsdags. Gillade loppispriserna, det fanns också bord med helt galet dyra priser på t.ex. PoP. Tack för en bra blogg!

  Gilla

  1. Tack! Roligt att du läser och vad bra att du fyndade! Jag prissatte så som jag skulle vilja att alla gjorde. Såg det där Po.P bordet. Men hey 12,50 för den noppig randig body. Ganska saftigt pris!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s