Skynda fynda

Så var jag till Nella & Nuttu loppiset i Olars för att förbereda försäljningen som börjar imorgon. Eller ja, det var ett par kvinnor som stod där vid mig och tog de första klänningarna redan.

Så om ni vill fynda bland finheter som funnits i Mineas och Leos garderob så har ni chansen nu. Det finns Polarn skaloverall, Lundmyr windfleece overall, bodyer, mammajeans mm. Stundvis kändes det som en enda Polarn o. Pyret affär när jag prissatte kläderna. Så nu från onsdag 21.1 till och med tisdag 27.1 är det vid bord 82 som ni ska kolla.

Och för första gången gör det lite ont i mitt hjärta att sälja något. För babykläder har ett helt annat värde, ett känslovärde. Men samtidigt blir jag lycklig över att se kläderna få nya fina hem och att andra får klä sina små i de kläder som hållit mina små varma och fina.

14 reaktioner till “Skynda fynda

 1. Vad fina kläder! Känner så igen det där känslovärdet. Ibland känns det som man vill spara allting, fast att man vet att det inte är möjligt.

  Gilla

 2. Oj vaaarför hinner ja inte dit nu i veckan? :) Inte råkar du ha till salu den alldeles underbara klänningen ja även tidigare kommenterat om..den är vit med blåa fjärilar? En sommarklänning jag blev så förtjust i…:)

  Gilla

  1. Vet du Jessica. Den klänningen hade jag nästan en prislapp på här i helgen men så bara kunde jag inte, så den stannar hemma hos oss. Av någon anledning var den superviktig och fin.

   Gilla

   1. Förstår..den va såå fin och om den dessutom ännu har ett känslovärde så va de nog bra att spara den. Om du sedan mot förmodan kommer på andra tankar så finns här en som du kan komma ihåg ;)

    Gilla

 3. Tack tack, fyndade flera fina saker på ditt bord idag. Det började förresten se ganska tomt ut redan på ditt bord. Jag blir alltid så glad, då man får saker till loppispris!

  Gilla

  1. Vad roligt att du hittade. Ja, jag ville absolut sälja saker till loppispris. Tack för tipset förresten. Förde direkt lite mera byxor dit. Imorgon eller på fredag kommer lite mera grejer. På fyra timmar hade det ju redan hänt en del. :)

   Gilla

 4. Fina plagg, det går säkert bra åt. Men jag förstår vad du menar med att det känns svårt att sälja bort. Som tur kan man spara några favoritplagg i alla fall :)

  Gilla

  1. Ja, vi ska hoppas att de går åt. Här blev det nästan allt eller inget. Jag sparade nu barnens dopkläder och de första plagg jag köpt åt vardera. Utöver det sparades några av Mineas klänningar med stort känslovärde. Men skrämmande hur kort tid, ja vissa plagg bara en gång, vi igen hann använda dessa små plagg för Leo.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s