Leos dopdag

Vilken dag! Idag har lejonungen fått sitt namn här hemma. Hela namnet blev Leo Eliel Juhani. Att ha hela familjen samlad för en så härlig tillställning som ett dop. GULD.

Fixade programblad med sånger och andra viktigheter. Dopkolten är redan över sjuttio år gammal. Leos farfar var den första som döptes i denna skönhet.

Jag hade ju outsourceat all bakning. Är så supernöjd med det. Den alldeles underbara doptårtan (både till smak och utseende) beställde jag via Mums by Sandra. Även makarons med lemoncurd beställde jag via henne. Här finns hennes blogg och här hennes facebooksida. Rekommenderar varmt. Cookies bakade syster, pajer bakade mamman och morotskaka bakade den pinfärska gudmodern Linda.

Här har vi den nöjda och mycket sociala festprissen. Killen som började dopdagen med att för första gången vända sig från mage till rygg.

Minea och hennes idol. Mommo.

  

Och som ni ser hann vi inte få någon vettig bild på Leo i dopkolt. Men bilder på Leo i sin efterfestklädsel finns. Här är två favoriter. Mycket stolt pappa och mycket stolt gudmor Malin med den lilla killen.

10 reaktioner till “Leos dopdag

  1. Åh vad fint! Sandra är min barndomsvän och också vi hade hennes bakverk på lillebrors Robins dop :) På söndag är det dags för treårskalas och så blir det Sandras hallon-vitchokladmousse-tårta! Mums!

    Lustigt med mormödrar, vår Molly har inte ögon för någon annan än momi om hon är på plats.

    Gilla

  2. Vad fint det ser ut! Jag tyckte förr att dop var lite sådär, inte så spännande, men nu när man har ordnat sina egna barns dop så tycker jag att dop är helt super! Passligt småskaligt men hjärtligt och ett fint sätt att fira en ny familjemedlem!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s