Big day

Stor dag med rådgivningsbesök, den första vagnpromenaden och en ordentlig parkstund på tumis för mig och Minea bakom oss. Den sista gången vid mödrarådgivningen för mig nu då (förutom eftergranskningen sedan). Och min hälsovårdare påminde mig om hur mycket jag väntat och väntat på den lille och tänka sig att hela den långa graviditeten nu är över. En graviditet som jag redan glömt. Typ. För inte var det den lättaste tiden i mitt liv på något vis. Kanske rentav en av de tyngsta tider i mitt liv. Men belöningen är så otroligt fin att den långa väntetiden faller i glömska. På alla sätt är den här tiden så unik att man knappt hinner tänka på annat. Allt annat blir liksom mindre viktigt.

Och överst ligger tacksamheten (som jag glömde att nämna i känslornas storm). Varje dag.

11 reaktioner till “Big day

  1. Och vad menar du med sista gången på mödrarådgivningen? Eller alltså ja, det blir ju barnrådgivning nu då, men är det olika personer som sköter mödra- och barnrådgivning där du går?

   Gilla

  1. Tiden går ju faktiskt långsamt när man väntar. I jämförelse med första gången gick detta mycket snabbare. Ett halvt år tog det väl ungefär denna gång. Snart är det er tur!

   Gilla

 1. Alltså han är så gosig!! Man får en sådan lust att snusa lite bebis. Gratulerar så jätte mycket förresten, försökte kommentera redan för flera dagar sedan men lyckades inte. /Malin E

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s