Höstlov

Barnen har haft ledigt hela veckan. Efter lunch i måndags var olyckan framme när Minea föll från en linbana och tog emot med båda händerna. Inget syntes och handlederna svällde inte upp. Hon kunde röra dem ganska bra. Men efter en natt med värk och gråt valde vi att besöka Pikkujätti. Och visst visade röntgen en liten spricka i strålbenet vid högra handleden. Så nu har hon ett stöd på. På tisdag blir det kontrollröntgen och så ser vi hur det fortsätter. Duktigt sköter hon allt själv. Hårtvätten har jag fått ta hand om.

I torsdags fick också jag ledigt och vad skönt det varit att ta det lugnt. Det är något speciellt med att vara ledig på hösten. Långa frukostar, utevistelser, godsaker, promenader och familj. Väldigt få måsten och väldigt många tända ljus.

Nu ännu en ledig dag. Får se vad den för med sig. Dags att fixa frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s