Do more of what makes you happy

Hej på er! Här har vi firat en riktigt skön jul och framför allt ett välbehövligt jullov. Vi har skrinnat typ varje dag, varit på bio, träffat släkten, umgåtts med vänner. Och bara varit. Det är det fina med jullov. En tid för att ta det lugnt.

Jag brukar inte ge några nyårslöften men ändå fundera på vad året kan ge oss. Man kan säga att vi inlett starkt med att boka årets medelhavsresa. Även om vi får vänta till sommaren på att den infaller kan jag lugnt säga att det känns bra att ha den framför oss. Tills dess kan vi se till att hitta de där små sakerna som gör en pigg och glad i vardagen. Allra först tar vi emot vintern med hela snowboardsäsongen. Förhoppningsvis kan vi börja nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s