Ett riktigt hett Sushi-tips

Nu ska ni få höra om mitt favoritsushiställe i stan (as in Helsingfors). Det här är ett ställe där du garanterat får ett glatt bemötande. Vi får nästan kramar när vårt gäng kommer in nuförtiden. Och då har vi inte ännu kommit in på maten. Det är seriöst den godaste sushin i stan. Påriktigt alltså.

Det här fantastiska stället heter Stone Bowl N Sushi och finns på Nylandsgatan 13. Om ni inte ännu testat det här lilla stället är det dags nu. Nästa gång ni är inne i stan har ni lunch- eller middagsstället klart. Vassego’!

IMG_2363

2

2 reaktioner till “Ett riktigt hett Sushi-tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s