Önskelistorna är klara

Det har varit en häftig brevväxling mellan barnen och tomten, som enligt breven heter Toivo. Idag undrade tomten om barnen redan skrivit önskelistor och att de skulle lämna listorna vid dörren. Så de fick sätta igång att skriva.

Leo önskar Lego (helst alla de där 100 euros grejerna, kommer kanske inte att hända) och en radiostyrd polisbil (som han redan har). Minea önskar ett spel, en bok och blåbärspaj med grädde. Förra julen önskade hon sig endast en stor polkagris. Jag gillar de här listorna ganska mycket.

2 reaktioner till “Önskelistorna är klara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s