Hello VABsters

Hej alla VABsters i stugorna! Long time no dagsblogginlägg men här sitter jag nu hemma med hostande barn. Det blev visst en lite längre ledighet den här vecka än de fyra inplanerade lediga dagarna. Jag hoppas att de här förkylningarna nu ger med sig så att vi kan göra nåt kul i slutet av veckan.

Inget illa som inte för med sig något gott dock. Barnen har gillat att hjälpa till med att välja ut bilder till de årliga fotoböckerna. En av de svåraste sakerna att få gjorda inför julen men oj så glad man är när det väl är gjort. Nu blir det här den sjunde julen som jag gör fotobok över året som gått. Barnen tycker också om att bläddra i dem och ojojoja sig över när de var små bebbar. Nu är boken inne – sol i sinne och jag passade också på att beställa lite pappersbilder till barnens egna fotoalbum. Händer ungefär aldrig.

Och nu ska vi väl spela några parti UNO och Blixten racing och vad det nu allt kan bli. Som tur är det snart dags för mellis. Pepparkakor och glögg. Och Pekka har köpt Brie. För bra!

2 reaktioner till “Hello VABsters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s