På toppen

1.JPG

Kändes så superskönt idag att gå ut med barnen i solsken. Vi var ute två av de här cirka åtta soliga novembertimmarna hittills. Utöver det har det också varit ett fint veckoslut. Fredagen tillbringade jag på stan, igår var det vår vanliga handislördag med bollek och mini-handis. Idag har vi också varit i hallen på handismatch och så har vi firat Melwin som fyllde åtta år i veckan. Åtta!

Det är otroligt hur jag saknar att spela handis själv fastän jag slutade redan i gymnasiet. Just nu får jag njuta av bollek med Leo. Tillsammans med en annan mamma som också spelat handboll tidigare konstaterade vi att vi nu är på toppen (eller bara i slutet) av karriären. Det här ena året som vi får träna tillsammans med våra barn. Helt superroligt!

2 reaktioner till “På toppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s