Första handbollsturneringen

Idag har Minea och hela hennes lag med mini-11(och 12) varit med om sin allra första handbollsturnering, Atlas Cup. Det var några fjärilar i magen imorse men de försvann genast när matcherna kom igång. Fyra matcher spelades under dagens lopp och enligt Minea själv var det roligt, spännande och hårt spel idag. Och jag kan bara hålla med.

1

2

När det inte var egna matcher kunde man heja på sina kompisar och när det var egna matcher så var hejarklacken på plats. Mommo, mofa, mammu och Milton var och kollade på de två första matcherna. Kändes roligt att ha dem där. Efter lunch blev det ytterligare två matcher och så medaljutdelning på det. Så kul när alla minin får medalj. Vinnare!

2 reaktioner till “Första handbollsturneringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s