Köpenhamn, du har varit efterlängtad

Igår landade mamma, systeri och jag i Köpenhamn och här är det lika fint som alltid. Vi promerar, njuter och tar in. Vi tar nya gator och besöker nya områden, men får lika lätt två lunchtimmar att gå på uteservering i välbekanta och alltid så vackra Nyhavn.

Ännu får vi njuta i två dagar till. Vi har en liten lista på det vi vill uppleva men i vilken ordning och om allt blir sett är ännu oklart. Vi tar dagen som den kommer nu när det finns möjlighet till det.

Höstlov i Köpenhamn. Alltid en god idé.

2 reaktioner till “Köpenhamn, du har varit efterlängtad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s