Kotka – Lovisa – Borgå

För andra gången inom en vecka styrde vi bilen mot Kotka. Förra söndagen åkte vi dit för att kolla på en båt. Vi köpte den och idag var det dags att hämta hem den. Vi lastade in allt i båten och så fick Pekka och Janne åka iväg med den med destination Båtvik.

1

Där åker hon. Vår Albin25. När Susu och jag vinkat av dem färdigt gick vi in på Coco konditoria vid torget i Kotka och köpte lite fika. Och ett snabbt beslut om picknickplats förde oss till Lovisa där det till vår förvåning och glädje var Lovisadagen. Det är flera år sen jag varit där senast och hade glömt hur fint det är.

2

36.jpg

Vi satte oss vid en husvägg och fikade. De här croissanterna från Coco i Kotka får hundra fikapoäng.

4

5

Vi hade egentligen tänkt hänga lite mer i Borgå idag men nu blev det lite snabb shopping och en god avokadopasta på Zum Beispiel innan det var dags att köra hemåt igen.

6

Och längs med dagen har vi fått härliga uppdateringar från båtfärden. Nu får vi se om de tänker köra några nattimmar ännu eller om de pausar i någon hamn övernatten. Jag ser i alla fall framemot att ha Albin i hemhamnen imorgon.

2 reaktioner till “Kotka – Lovisa – Borgå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s