Sköna stranddagar

Så har vi landat ordentligt. Nästan allt byke har snurrat. Allt utom några riktigt saltiga handdukar som typ står av sig själv där i bykkorgen. Men de har rätt låg prioritet. Huvudsakligen har vi bara njutit av livet sen vi kom hem. Vi har två stranddagar bakom oss med kompisar och en urkiva kväll igår med tjejerna som var här på middag.

Och nu märker jag hur jag mycket mer avslappnad jag är efter den här resan. Barnens dygnsrytm har förskjutits och jag njuter av det(!). När mina vänner kom hit igår var jag på stranden hela dagen istället för att städa hemmet. Tre veckor ostädat var ingen match nu. För några veckor sen hade det varit det och jag hade sprungit runt och plockat i varje hörn. Nu stängde jag några dörrar. Jag hoppas verkligen att den lilla perfektionisten inom mig sakta håller på att smulas sönder.

1

Den klassiska strandlunchsalladen. Hoppas på många sådana denna sommar.

1

Här har vi namnsdagsbarnet som har haft lite otur. En skada under foten igår som gör att han går som en gammal gubbe. Och så en ny bula i pannan igen. Men något gott med skador också, där sitter han på en sten och läser serier med full koncentration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s