Marknadsmorgon i Alcúdia

Varje tisdag och söndag är det marknad i Gamla Alcúdia och de smala gatorna fylls av försäljare och besökare. Imorse besökte vi marknaden för första gången. Personligen gillar jag gamla stan lite bättre när det inte är marknad, men visst var det en upplevelse att besöka stan i marknadsvimlet idag. Det fanns lugna gator också vilka var bra att varva med.

img_3456

img_3454

img_3451

img_3452

img_3449

Sen blev det strand, pool och så otroligt god tapas till middag på Danny’s gastrobar. Helt säkert inte sista gången vi gick dit under den här semestern. Leo somnade vid matbordet och vi fick raska på hemåt när vi ätit klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s