Cala Sant Vicenç

Efter poolförmiddag på nya hotellet och lunch packade vi in strandgrejerna i bilen och styrde mot Cala Sant Vicenç. Vilket helt härligt ställe när man vill byta ut pooling mot snorkling. Vi placerade oss vid Cala Barques som visade sig vara en liten strand med sand och stenar. Mycket stenar i vattnet så simskor skulle väl vara att rekommendera, men vi klarade oss bra utan också.

Det här var ett ställe som Pekka hade scoutat och han får verkligen fulla poäng. För varje utfärd och avstickare vi gör fascineras jag över hur mångsidig den här ön är och hur många fina skatter som finns dolda här. Jag vill bara upptäcka mer och mer.

Sen blev det en spontanmiddag vid Port d’Alcudia när vi duschat bort allt salt efter simning och snorkling. Sushi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s