Poolparty och lite vemod

Imorgon är det dags att checka ut från vårt nuvarande hotell och ta oss närmare Port d’Alcudia. Idag känns det som världens konstigaste val att bo på två olika ställen under resan. Nu ska nämligen alla saker slängas in i väskorna igen och man behöver bryta upp här. Dessutom har vi haft en så underbar vecka på ett hotell som vi inte visste något om när vi landade här. Ett hotell vi blev flyttade till. Något som visade sig vara helt perfekt för oss.

Men det är liksom samma hav och samma bukt vi forstätter vid, även om vi inte bor helt vid havet från och med imorgon, så månne vi inte får det riktigt fint.

Idag drog vi till med poolparty i vår pool tillsammans med Denice, André och barnen. En mycket skön eftermiddag tillsammans. Barnen var sällsynt trötta idag så de ville(!) skippa(!) minidiscot. Skönt med ett längre avsnitt av Biomysteriet istället. Ett av de bästa resetipsen jag kan ge er är att låna e-böcker från bibban till iPadarna. Dessutom kan man låna nya under resans gång om man stannar en längre tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s