Lätt att älska livet

Dagarna flyter ihop i varandra. Lunes, martes… Det har varit två otroligt sköna dagar. Strand, promenader ut på bryggan, ensamstund på stranden under tysta timmen då alla får pausa lite efter lunch. T-skjortor har barnen målat på miniclub också. Och mest bara njuter vi. Bara är. Och det är så skönt när barnen nu är lite äldre. Jag är avslappnad på ett helt annat sätt.

img_3176

Igårkväll var vi hos Denice och André. Så roligt. Det blev tapas till middag och kvällsdopp. Nu ska vi snart på morgonlänk för att hämta bilen. Men först lite churros till frukost. Någon balans får det väl vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s