Söndagsseglatsen

Tillbaka på en segelbåt idag efter en låång paus. Idag åkte vi ut med Susus och Jannes segelbåt i det alldeles härliga vädret. Vi hade ju packat med kläder för hård vind och kyla men satt där i våra shorts och linnen och njöt av värmen. Perfektion.

Vi är så tacksamma för att vi får uppleva sånt tillsammans. Att Susu och Janne tålmodigt lär barnen läsa sjökort, sjömärken och sjövett under resans gång. Och allt var så intressant för dem. Deras första gången på segelbåt var en fin upplevelse.

1

4

2

5

Älskade det här. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s