Vårfester

1

Vårfesttider nu mitt i vackraste sommarmaj någonsin. Både igår och idag har vi fått vara med om fina vårfester på barnens dagis.

Igår gick vi till skogen med Leos dagisgrupp. Det var Paw Patrol tema på det hela. De sjöng sånger om hundar, vi fick samla naturmaterial och självklart hade vi matsäck med. Kan ni gissa vad Leo önskade i sin matsäck? Japp, Digestivekex. Hans favorit genom tiderna.

2.JPG

Idag har vi varit med på Mineas sista dagisvårfest. Och det var så rörande hela vägen igenom. Det var rymdtema på festen. Rymden har de jobbat med hela våren. Och kan ni tänka er när ett gäng fem-sexåringar tågar in (ut) med jetpacks på ryggen. Det är fint!

3

Gruppen sjöng sånger, barnträdgårdsläraren höll tal till barnen och läste en så vacker dikt så jag snyftade. Barnen fick med sig ett fint kort som minne också med bland annat dikten på. Älsk på allt!

Jag önskar att solen ska värma dig
och vinden rufsa ditt hår,
att duggregn ska droppa mjukt över dig
och att regnbågen över dig står.
Jag önskar dig lycka vart du än går.

Du är fin som du är!

4

Sen var det då dags för oss att tacka personalen. Det var inte helt lätt att hålla det talet. En i personalen har följt Minea på dagisvägen från första stund med hemmabesök hos oss när Minea närmade sig 1,5 år och skulle börja på dagis, tills idag. Det känns så vemodigt att tacka. För det finns inte riktigt ord som kan uttrycka ett tillräckligt stort tack för den här tiden. <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s