Hyvä hyvä!

1

Minea och jag tog oss ut i regnet. Hon på cykel och jag till fots. Jag hade bestämt mig för en ordentlig promenad så vi började med den enorma backen upp mot västerleden. Minea cyklade upp för hela den, med några pauser. Och när hon just kommit upp kom det en snabb cyklist och ropade Hyvä hyvä!, åt flickan. Som hon sken upp när det inte bara var mina Bravo! och Starka ben, starka ben!-rop som hördes.

Snabbt märkte vi att cyklisten åkte fram och tillbaka, antagligen för att träna just i den backen. Och när han mötte henne igen sa han Hyvin sä ajat! och frågade mig i farten om hon verkligen klarade av att åka upp hela backen. Med lite hjälp, fick jag svara.

Och så möttes vi en gång till. Vem var du, snälla cyklist? Du höjde glädjenivån på vår timmes regnpromenad. Tack! Mera Hyvä hyvä-rop åt folket!

Nu väntar vi hem killarna som första gången varit på sin gemensamma hobby, familjefotboll. Ivern före var väldigt stor. Nu får vi se hur det gått.

2 reaktioner till “Hyvä hyvä!

    1. Jamen exakt! Jag blev så till mig när han ropade Hyvä hyvä! att det från min mun bara kom ett galet gapskratt. Tydligen en liten chockreaktion :D Så härligt med peppande hejarop. Så ska det vara. Ha det fint Lina! <3

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s