Mitt liv som Robokoira

Ballongerna redo för vappen!

2

Ingen större överraskning att det blev en Vainu-ballong för Leos del. Det är faktiskt det tredje året på raken som vi har en Paw patrol ballong här hemma till vappen.

Måste berätta lite om vilken roll Paw patrol – Ryhmä hau spelar i vårt liv just nu. Alla familjemedlemmar har valt eller blivit utdelade en roll i Ryhmä hau. Leo är Rolle, Minea är Samppa, Pekka är Riku och jag har blivit tilldelad rollen som Robokoira. Jag är nog den som är minst insatt i Paw Patrol i vårt gäng men barnen har sagt att jag är Robokoira eftersom den bara väntar i bilen. Tror att de hänvisar till dagisfärderna.

För tillfället ekar det bara Likuuuuuu och Lobokoilaaaaa i hemmet. Och säger man Minea och Leo så är den yngsta snabb med att påpeka att man måste säga Samppa och Lolle. För det är Leo som är ivrigast och viktigast med att se till att alla håller sig till de ”rätta namnen”. Någon ordning får det väl vara. Och visst går morgonrutinerna väldigt smidigt när Riku ger order om att Samppa och Rolle ska komma och göra det ena och det andra och Robokoira bara väntar i bilen. För det är just ungefär så det funkar en vanlig morgon, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s