Dagens pocket

Jag gick in på Akademen en sväng idag och jag kunde ha köpt så många böcker. När jag stod med fem böcker i handen fick jag snällt backa bort från pockethyllan betala och hämta hem böckerna till pockethyllan.

1

2

När läsivern slår till behöver man ha flera böcker redo. Och här har vi lite gott och blandat att börja med. Alltid lika spännande att se hur länge det tar att läsa böcker man köpt. För den här högen kan gå på ett par tre veckor eller så kan det ta ett år. Den senaste bok jag läst ut (för tio minuter sen) är Annika Luthers Gårdshuset. Läser den med elever just nu. Så bra tycker jag!

Nu är vi redo för helg här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s