Brev till Kamerun

Brevskrivardag. Det är dags att skicka iväg en hälsning till vårt fadderbarn i Kamerun. Nu är hon redan 11 år gammal. Vi blir så glada av att få brev av henne och på basen av breven blir hon också glad av våra brev.

Till skillnad från när vi blev Mbakas faddrar för två och ett halvt år sen och vi skickade breven per post, sköts nu all brevväxling elektroniskt. Och helt säkert är det snabbare och mer säkert. Förr kunde man då skicka med lite klistermärken eller glansbilder, vilket inte är möjligt idag. Men nu är det bra mycket lättare och tröskeln lägre att skicka iväg några rader.

1.JPG

Två bilder får man lägga till som bilaga och jag märker att jag ofta smäller dit en vinterbild eller två.

Lägger till en video om Plans fadderbarn Liliane i Kamerun. Den här tittar vi också på med barnen. Det blir lite lättare att förklara läget genom en film.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s