Första gången – sista gången?

Jess, jess! Idag fungerar bildöverföringen igen urbra från iPhonen till PCn efter att jag ändrade bildformatet tillbaka från HEIC till JPEG. Sånt som underlättar livet ganska mycket.

Vi tog ett par timmar i backen i förmiddags. Kanske säsongens sista åk?!

1

2

3

Så stolt över båda barnen idag eftersom de vågade testa ankarliften med mig. På Hjortlandet kommer man ju upp till toppen med mattliften också så barnen har inte riktigt velat stiga ur sin bekvämlighetszon och testa ankarliften tidigare. Vi har testat knappliften ett par gånger per barn men det har inte alls lyckats med den. I ankarliften fick vi nu åka tillsammans. Så roligt!

5

Till eftermiddagskaffet åkte vi till mamma och Svenka där också mommo håller hus ett par dagar nu under påsk. Barnen var påskhäxor, harar och katter först. Och när vi var ute fick de åka i Grålles skopa. Så lyckliga ungar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s