Jinxade planer

Orsaken till att jag så sällan skriver om våra planer och oftare om det vi gjort är att direkt när jag skrivit något om våra planer så ändras de. Så även igår. Våra vänner som skulle komma över på middag meddelade direkt på morgonen att deras barn insjuknat och att de inte kunde komma. Så hela middagen blev inställd och vi bestämde med alla att vi bokar om.

Vi drog till Hjortlandet. Hördes med syster om att de skulle komma över på middag. Och så blev det. Vi tog liftkort för hela dagen. Först åkte vi ett par timmar, sen tog vi en dryg timmes lunchpaus hemma, sen åkte vi ytterligare två timmar före middagen.

1

2

3

4

Plötsligt var klockan middagstid och det var dags att åka hem, ta emot gänget, börja på med maten och sen njuta av några timmar tillsammans.

5

Nu är vi redo för söndag här. Snart kommer väl påskhäxorna också. Virvon varvon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s