Här kommer lördagsupplägget

Hela veckan har jag tänkt skriva ett blogginlägg om två väldigt viktiga saker jag lärt mig om sömn under det senaste året. Men varje gång jag öppnat datorn är den ena saken helt bortblåst. Jag kan bara minnas en sak. Så det inlägget får vänta tills mitt minne återställs.

Idag har vi tänkt åka snowboard. Grilla lite mellan varven. Eller bara äta kalla kncakkorvar som barnen då ääälskar. Och så ska vi ha gäster till kvällen. Superbra lördagsupplägg om ni frågar mig.

3

1

214.jpg

Men allra först frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s