Just vad man behöver utan att veta att man behöver just det?

1

2

Så igår var vi i enormt behov av frisk luft efter förkylningen. Och det blev ett par timmar på snowboard. Just det där jag hade drömt om. Så där har vi nu sågat upp och ner i barnbacken på Hjortlandet.

3

Idag har jag kört barnen till mofa och mammu och de ska få ett par dygn tillsammans där. Oftast när barnen inte är hemma har Pekka och jag fullbokat schema med någon fest eller så. Den här gången blev det väldigt spontant och vi har inget inbokat. Vi får se vad vi hittar på. Pekka tyckte att vi skulle dra till Lappland. HAHA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s