När alla andra vill ha vår NU!

En till hemmadag har passerat. Men nu gör vi oss redo för vanlig vardag från och med imorgon. Vi har kurerat och kurerat och åtminstone min hals mår plötsligt bra. Så jag hoppas att den känslan håller i sig.

Just sådana tråhåkiga, regniga innedagar hemma brukar jag bara drömma mig bort till sommar och sol och förändring. Jag brukar gå igenom alla sommarmånader i bloggarkivet, googla resor, nätshoppa sommarkläder till barnen och skörda pinterest på inredningsbilder.

Men inte denna gång. Nej. (Eller jo lite resegoogling i går morse). Den här gången drömmer jag om några vackra vinterdagar till så att vi kan snowboarda liite till hela familjen. För när våren kommer så är det slut på den roliga grejen för en god stund framåt.

6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s