Drömmen, snabbare än väntat!

En dröm har gått i uppfyllelse. Idag har hela familjen åkt snowboard i backen samtidigt. Så stolt över barnen som har lärt sig såhär snabbt. Pekka och jag såg nog framför oss att vi åker tillsammans i backen om några år, inte inom två veckor från start. Ja, i övermorgon är det två veckor sen barnen började åka.

Pekka gör ofta filmer på det vi gör. Det är så roligt att titta på de här filmerna. Hur mycket jag än älskar stillbild så är nog filmsnuttarna så mycket roligare. Nu ska också ni få ta del av dagens film.

1

2

5

3

4

2 reaktioner till “Drömmen, snabbare än väntat!

  1. Oj så härligt <3 och måste säga att barnen är helt otroligt duktiga! WOW :) drömmer om att åka slalom med våra som är i samma ålder men denna vinter är mamman lite för preggofeg för att ge sig upp i backen. Nästa vinter ;)

    Gilla

    1. Tack! Förstår bra att du pausar lite. Men sen är det kul igen. Jag hade ju typ tio års paus med brädet men så kiva när man får göra det igen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s